Agenda

Expositie Academisch Genootschap Eindhoven

Van april t/m juni is er nieuw werk te zien bij het Academisch Genootschap te Parklaan Eindhoven. Klik hier voor meer informatie.

“Deze expositie wordt geopend op 4 april en is te zien tot en met 3 juni 2019.

Per toeval exposeerden de Eindhovense kunstenaars Lex Grote (1958) en Monique Rutten (1963) samen in de Oude Rechtbank in Eindhoven. Daarna nog eens in het klooster in Oudenbosch. Hoewel het werk totaal verschillend is in sfeer en thematiek, gingen ze als experiment samen schilderen. Het nu getoonde werk is echter autonoom ontstaan.” (Bron)

      

    

Zomer & Herfstexpositie ’t KUNSTHUYS Best

’t KUNSTHUYS (Voorheen Galerie de Kei) is gevestigd op het terrein van Park Historia, een prachtig park gelegen midden in de bossen van Best. In deze bijzondere setting bevindt zich sinds mei 2016 galerie KUNSTHUYS in een voormalig WO-II mobilisatie complex. Via de inspirerende beeldentuin betreedt u de galerie die ruimte biedt aan meer dan 1000 werken van grote namen tot aanstormend talent uit binnen- en buitenland. (http://www.kunsthuysbest.nl/)

Expositie Audio TV Centrum

Audio TV Centrum bestaat dit jaar (2018) 40 jaar. Deze 40 jaar ervaring vertaalt zich in een ruim aanbod van producten en een team medewerkers met gedegen kennis waarmee zij u uitstekend van dienst kunnen zijn. In de winkel van ruim 900 m² vindt u de laatste nieuwtjes op het gebied van audio en video. Zo kunt u onder andere terecht voor een goed advies voor uw nieuwe audio installatie of televisie, maar ook een compleet ingerichte bioscoop behoort tot de mogelijkheden. (https://audiotvcentrum.nl/over-ons/)

Gemeenschappelijke expositie Artinc Gallery

https://artinc.nu/uitnodiging/

Schildercursus bij De Wiele Creatief

Start 27 oktober
Vijf maal, twee wekelijks
Kunstenaar Lex Grote
Thema: ‘Schilderen in het Groot’
https://www.dewielecreatief.nl/courses/