Lex Grote Kunst abonnement

Laat je verrassen door het Grote Kunst Abonnement. Iedere maand een kunstzinnige verrassing! Voor een bedrag van slechts € 222,22 per maand krijg je maandelijks een origineel kunstwerk van Lex Grote. Eens per jaar is dat een groter kunstwerk dat in overleg wordt gekozen of in opdracht wordt vervaardigd. Dit werk heeft een waarde van minimaal de jaarlijkse kosten van het abonnement. De overige elf maanden zijn bonus! De ene maand krijg je een klein schilderij, een tekening of een gesigneerde print. De andere maand is het een beschilderde plank of gebruiksvoorwerp. Op deze manier bouw je een afwisselende en verrassende collectie op met grote en kleine werken van Grote Kunst!
Bel Lex: 06 21 93 88 80
Mail Lex: lex@grotekunst.nl

Bekijk hier de film: Grote Kunst Abonnement

Saatchi Art

Nu is werk van Lex Grote ook te bewonderen en te koop via de website https://www.saatchiart.com/lexgrote

Rijdend Café voorzien van tekeningen Lex Grote

Lex Grote voorziet in januari het ‘Rijdend Café’ van tekeningen, de voormalige Pizzabus van Ruud van de Wal. Tijdens de carnaval te zien in de stad!

Lex Grote maakt vrij werk op Sectie-C

In januari 2017 maakt Lex Grote vrij werk op een mooie locatie op Sectie-C, samen met Monique Rutten Meer nieuws hierover volgt!

KEK040 – expositie ‘tussen Kerst en Oud&Nieuw’

Van 24 tot en met 31 december organiseert KEK040 (kek040.nl) de expositie ‘tussen Kerst en Oud&Nieuw’. Op meerdere locaties in Eindhoven, waaronder in kunstcafé Malle Abbe, kunstcafé De Oude Rechtbank én het Van Abbemuseum. Een bijzondere samenwerking! Werk van Lex Grote te zien bij het Van Abbemuseum. Als een vis in het water.

Jorritsma ontvangt kunstwerk van Lex Grote en Mappie Pennings

De twee kunstenaars Lex Grote en Mappie Pennings maakten samen een werk om de nieuwe burgemeester van Eindhoven namens stadssociëteit Transmissie welkom te heten. Op 24 november 2016 werd dit werk overhandigd.

Expositie Koningsbus (Limburg)

Samen met andere kunstenaars exposeert Lex Grote werken in het Koningsbos (voormalig Klooster) te Limburg.

Het leven van een kunstenaar…

Meer weten over hoe Lex Grote altijd brood op de plank heeft dankzij zijn kunstwerken? Als geboren en getogen Stratummer heeft Lex de eer om in de huidige uitgave van de ‘Stratummer’ uitgebreid aandacht te krijgen. In een artikel vertelt Lex over zijn over leven als kunstenaar. Lees het artikel hier!

Lex_Stratummer_LR

Werken Lex Grote in Kromme Watergang, Zeeuws-Vlaanderen

In restaurant de Kromme Watergang in Zeeuws-Vlaanderen hangt een hele serie ‘vissen’ van Lex Grote. Vanaf mei 2016 te zien!

Lex Grote Kunst in Vershal

Nieuwste werk van Lex Grote Kunst te zien in de Vershal op Strijp-S tot najaar 2016. De nieuwe film laat zien waar de schilderijen in de Vershal hangen en wat de Vershal nog meer biedt!